Sirpale -korut

Minä rakastan vanhoja Arabian astioita! Sellaisia hieman kolhiintuneita ja elämää nähneitä, joista tulee muistoja mieleen ja jotka kertovat tarinoita menneistä ajoista.

Sirpale -korujen tarina lähti liikkeelle onnettomasta tapaturmasta, kun mieheni pudotti lattialle kasan häälahjaksi saamiamme Arabian Apila -sarjan ruokalautasia, jotka Birger Kaipiainen on suunnitellut. Myönnän päästäneeni äänen, joka muistutti lähinnä sumutorvea pimenevässä illassa... Sirpaleiden valtavasta määrästä huolimatta en tunnearvon takia raaskinut heittää niitä roskiin vaan pakkasin ne laatikkoon ajattellen, että jos ihminen oikein uskoo ja toivoo niin ehkä ne sirpaleet itsestään vielä muuttuvat laatikossa sirpaleista takaisin kokonaisiksi lautasiksi. Noh, eihän sellaista tapahdu tosielämässä!

Kuukausia myöhemmin tuo aarrelaatikko osui käteeni kaapin perukoilta. Surin menetettyjä lautasia ja samalla sätin itseäni tavaroiden hamstraamisesta. Hetken aikaa mietittyäni päätin, että hääserviisin on saatava arvoisensa loppu ja niin syntyi Sirpale -korut, rakkaudesta särkyneisiinkin tavaroihin!