Käyttö-, toimitus- ja maksuehdot

Verkkokaupan toimitusehdot: Voimassa 1.1.2020 alkaen. 
Yleistä Hempee Hempukka Design korujen verkkokaupasta:
Verkkokaupan tuotteita myy Tmi NinniK, y-tunnus 2725987-2. Kotipaikka Helsinki. Tuotteiden hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
Toimitusaika:
Pyrimme lähettämään tuotteet mahdollisimman pian, 1-5 päivän kuluessa tilauksesta, ellei toisin mainita. Mikäli Sinulla on erikoistoiveita koskien toimitusta, olethan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen: popoutshop@hotmail.com
Toimitustapa ja toimituskulut:
Toimitustapa on Posti. Käytämme ainoastaan kirje toimitusta. Kirjeet jaetaan vastaanottajille 3-5 päivässä (Postin oma lupaus). Tavallinen kirje ei sisällä lähetystunnusta, joten sen kulkua ei voi seurata lähetysten seurannassa. Mikäli haluat jonkin toisen toimitustavan on sen toimituskulut neuvoteltava yhdessä Hempee Hempukka Design -verkkokaupan kanssa. Toimitamme tuotteitamme myös ulkomaille. Mikäli haluat tilata tuotteitamme ulkomaille, ole hyvä ja ota ensin yhteyttä sähköpostilla popoutshop@hotmail.com
Vaihto- ja palautusehdot:
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja jälleenmyyntikelpoisia tuotteita. Asiakas maksaa palautuksen toimituskulut. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
 asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
 pankkitilinumerosi
 kopio tilausvahvistuksesta
Palautusosoite: Hempee Hempukka Design / Tmi NinniK, Haapasaarentie 4 E 37, 00960 Helsinki. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.
Ongelmatilanteet kuljetuksen tai viallisten tuotteiden osalta:
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen popoutshop@hotmail.com. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.
Muuta:
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Käsittelemme kaikki henkilötiedot tietosuojalain mukaisesti.

Maksuehdot:

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot. (english)

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.